Tel.: 052 77 00 65

Contacteer ons

Kies voor een crèche waar zowel ouders als kinderen zich goed voelen.

Buitenschoolse opvang voor kinderen van 0 tot 3.

Zoekt u buitenschoolse opvang waar uw kind voldoende aandacht krijgt? Verwacht u als ouder bovendien een vlotte samenwerking? Contacteer dan deze gezinsopvang bij Lebbeke voor kindjes van 0 tot 3 jaar.

Wenmomentjes

Kindjes moeten zich meteenthuis voelen in Vlindertjes Kinderopvang. Daarom worden steeds 3 wenmomenten ingepland.

Bij het eerste wenmomentje worden de gewoontes van thuis bevraagd. Binnen de dag structuur krijgen uw kinderen de kans om hun ritme te volgen. Als tweede wenmoment laat u uw kind 2 uur alleen in de opvang. Het derde moment duurt ongeveer 4 uur, zodat uw kindje leuk leert spelen.

Open communicatie

Aangezien ouders de belangrijkste opvoeders zijn, is het belangrijk om goede contacten te onderhouden. Tijdens de breng- en haalmomenten van de buitenschoolse opvang regio Lebbeke wordt er steeds informatie uitgewisseld. Indien gewenst, kan gewerkt worden met een heen-en weerschriftje. Ook Franstaligen zijn welkom, aangezien de kinderverzorgster perfect tweetalig is.

De openingsuren (maandag dinsdag & donderdag van 7u15-17u30 en op vrijdag van 7u15-17u - gesloten op woensdag) zijn steeds bespreekbaar. Kinderen die juist naar school gaan, mogen tijdens de vakanties komen als er nog plaats vrij is.

Vraag meteen om bijkomende informatie bij interesse.

Contacteer ons!052 77 00 65