Tel.: 052 77 00 65

Contacteer ons

Uw kinderopvang in gezinsverband voor een geborgen gevoel.

Uw huiselijke crèche met ruime tuin en speelruimtes.

Zoekt u een plek waar uw kindjes kunnen opgroeien in een gezellige sfeer? Wenst u een communicatieve crèche die geleid wordt door een dynamische kinderverzorgster? Schrijf u dan in bij Vlindertjes Kinderopvang.

Voldoende bewegingsvrijheid voor alle kinderen

De warme opvang in regio Lebbeke streeft naar voldoende bewegingsvrijheid voor alle kinderen. Er is een grote, ingerichte tuin voorzien. Zo krijgen uw kindjes voldoende contact met de natuur en buitenlucht.

De volledige speelruimte is opgedeeld in verschillende kleine hoekjes waar de kindjes naar hartenlust kunnen spelen en dingen ontdekken. Daarnaast is er ook een rustig snoezelhuisje waar ze zich even kunnen terugtrekken.

Opgeleide en ervaren kinderverzorgster

De crèche nabij Lebbeke wordt vanaf januari 2017 geleid door een gediplomeerde kinderverzorgster. Met meer dan 15 jaar ervaring in een kinderdagverblijf en 5 jaar als onthaalmoeder, garandeert ze verantwoorde begeleiding. Daarnaast volgde ze diverse vormingen, waardoor ze haar creativiteit ten volle kon ontplooien.

De opvang wordt ingericht in gezinsverband, zodat uw kinderen terecht komen in een huiselijke en intieme sfeer. Ze kunnen er gelukkig en gezond opgroeien.

Vraag vandaag nog meer informatie aan bij interesse.

Contacteer ons!052 77 00 65