Tel.: 052 77 00 65

Contacteer ons

Laat uw kind ‘kind’ zijn met stimulerende activiteiten.

In de kindercrèche ontwikkelt uw kind unieke vaardigheden.

Wilt u uw kind dagelijks stimuleren met nieuwe ervaringen? Vindt u het belangrijk dat de zelfstandigheid wordt bevorderd met creatieve spelletjes? Dan biedt kindercrèche Vlindertjes precies wat u zoekt.

Vernieuwende activiteiten

De professionele kinderverzorgster zorgt dagelijks voor vernieuwende activiteiten om de ontwikkeling van de kindjes te bevorderen. Daarbij heeft ze oog voor de sociale ontwikkeling. Ook taal, grove en fijne motoriek komen aan bod. Ze volgt het tempo van uw kinderen en heeft oog voor hun uniciteit.

Om de activiteiten zo gevarieerd mogelijk te houden, werkt de kindercrèche rond Lebbeke met een brede waaier aan uitdagende materialen. Dankzij diverse vormingen is dit materiaal volledig op maat van kinderen van 0 tot 3 jaar. Zo kunnen ze er volop mee experimenteren.

Uitstekende voorbereiding op de kleuterschool

Dankzij de activiteiten van het kinderdagverblijf, is uw kind beter voorbereid op de kleuterschool. De overgang zal vlotter verlopen en uw kind zal er zich sneller thuis voelen.

Uw kind wordt vertrouwd via spelletjes, verhaaltjes, Tik-Tak methode en de Kamishibaï. Daarnaast sluiten de activiteiten (sportactiviteiten, koken, pannenkoeken bakken…) nauw aan bij die van de kleuterschool.

Contacteer de crèche in omgeving Lebbeke vandaag nog voor de optimale ontwikkeling van uw kind.

Contacteer ons!052 77 00 65