Tel.: 052 77 00 65

Contacteer ons

Bied uw kind rust en regelmaat.

Uw warme en betrouwbare kinderopvang in gezinsverband.

Wenst u opvang waar uw kind evenwichtige voeding krijgt? Verwacht u een duidelijke dagindeling met voldoende afwisseling? Kies dan voor de warme gezinsopvang Vlindertjes.

Vaste dagindeling met gevarieerde voeding

De kinderopvang bij Lebbeke zorgt in de voormiddag voor tal van spelletjes en activiteiten. Knutselen, verhaaltjes voorlezen… creativiteit staat voorop. ’s Middags is een warme maaltijd voorzien en in de namiddag krijgen alle kinderen vers fruit. Bij mooi weer wordt de natuur ontdekt in de tuin.

De voeding is evenwichtig samengesteld volgens de aanbevelingen van Kind en Gezin. Bovendien wordt de zelfstandigheid gestimuleerd door zelf uit de pot te scheppen of water in het bekertje te gieten.

Werken in gezinsverband

Aangezien de kinderopvang werkt in gezinsverband, leeft iedereen met elkaar samen. Toch staat de individuele en liefdevolle aandacht voor elk kindje voorop.

De verticale werking zorgt voor een huiselijke en familiale sfeer. Het is een ideale plaats om sociale vaardigheden te ontwikkelen en op een respectvolle manier leren om te gaan met elkaar.

De jongsten krijgen de kans om te leren van de ouderen. En de ouderen kunnen op hun beurt leren met zorg omgaan met de jongsten.

Contacteer de crèche in regio Lebbeke vandaag nog voor meer informatie.

Contacteer ons!052 77 00 65